| ||
Μαραίνετε με το ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το πράσο, την πιπεριά και το σκόρδο και σβήνετε με το κρασί. | ||
Αφήνετε να εξατμιστεί τουλάχιστον το μισό κρασί και προσθέτετε την ψιλοκομμένη καραβιδοουρά, το ανθόμελο, τη μουστάρδα, τον ψιλοκομμένο μάραθο, το πλιγούρι, αλάτι και πιπέρι. | ||
Γεμίζετε τα αμπελόφυλλα και τυλίγετε σφιχτά τα ντολμαδάκια. Τα τοποθετείτε σε κατσαρολάκι , τα σκεπάζετε με ένα πιατάκι, προσθέτετε ζωμό καραβίδας και σιγοβράζετε. | ||
Για το ντιπ . Σε ένα μπολ τοποθετείτε την κρέμα και το σαφράν και το αφήνετε να πάρει υγρασία για να βγάλει το χρώμα του. Μετά από 10-15 λεπτά χτυπάτε το μίγμα δυνατά να αφρατέψει και να σφίξει. | ||
Στο τέλος προσθέτετε τον χυμό και το ξύσμα του μοσχολέμονου. | ||
Σερβίρετε τα ντολμαδάκια ζεστά ή κρύα με το ντιπ της κρέμας. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου