Υλικά
5 μέτριες πατάτες κομμένες σε ροδέλες σχεδόν διάφανες
4-5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
250 ml κρέμα γάλακτος
½ φλ. γάλα φρέσκο
1 κ.σ. βούτυρο
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τις πατάτες, σε ένα πυρέξ, σαν πεσμένο ντόμινο. Τις αλατίζουμε, ρίχνουμε από πάνω το μπέικον, το μοσχοκάρυδο και κομματάκια βούτυρο εδώ κι εκεί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου